"Du ser ut som en söt tomte idag" - Random man på jobbet

Heeeeeeeeeeej!!! Hemskt mycket hej.
Okej. Så. Hur mås det?
Jag mår bra, asbra faktiskt! Jag har skaffat ett jobb som jag kommer vara på tills december ut i alla fall. Sen hoppas jag verkligen att jag får vara kvar. Om än bara som vikariat. För helvete vad jag trivs på det jobbet. Som med alla jobb blir det tråkigt vid vissa tillfällen och jag vill hem, men oftast så trivs jag faktiskt. 
Mina vänner äger som vanligt och jag älskar dem bara mer och mer. Ibland. För vid vissa tillfällen vill jag mörda dem haha.
Och den där kärleken med den röda cykeln jag pratade om i mitt förra inlägg tog slut. Det fungerade inte av diverse anledningar. SOM MED ALLA MINA FÖRHÅLLANDEN JAG HAFT. Åååh, jag är så less på att hitta en kärlek och sedan efter ett kort tag så bara försvinner alla mina känslor. Poff! Så är skiten borta. Vad fan händer liksom? Hur lyckas jag..............................?
Men nu är jag ensam igen. Och det trivs jag ändå med. Trivs med det så in i helvete. Det är så skönt att vara ensam och det har jag alltid tyckt, bara det att innan när jag hittat en kärlek och sedan gett mig in i ett förhållande och har sedan bara spelat med. Hoppats på att det ska bli bättre. Skillnaden nu är att jag drar mig ur så fort jag känner att det börja gå neråt. Vet inte om det är det bästa men så är det i alla fall. 
Och ikväll ska jag ut på krogen. Ska bli kul!! 
 

RSS 2.0