thrill kill

Jag har börjat få ett rykte om mig att jag har blivit en pluggis, detta är endast för att varenda dag på detta lov när någon filur frågat mig vad jag gör har jag svarat "jag pluggar". Det värsta är att jag överdriver inte ens, jag har suttit ett flertal timmar varje dag hela lovet med skolarbeten, ja kul jävla liv jag har just nu kan man säga. Hur som helst belönar jag mig själv med att träffa nya människor imorgon och förhoppningsvist ha det kul med kompisarna. Nu tänker jag i alla fall hoppa i säng och sova, fast först blir det en mord dokumentär eller två, kanske till och med tre. Så jävla bad-ass av mig. Pussssssss

waaaaaaaaaaaa

blir jävligt less på människor

golden baby

Jag är en sorglig artonåring. Spenderade första dagen på lovet (som för övrigt också var en fredag) framför datorn. Jag satt inte och gjorde något roligt såsom kolla på film, nej nej, utan jag satt från klockan fyra till elva på kvällen och skrev om en uppsats. Om läraren inte är nöjd med den så kommer någons bromsar att sluta fungera. Har fortfarande ont i huvudet och känner mig helt slut i huvudet. Ikväll belönar jag mig med middag tillsammans med fina vänner, det är jag fan värd asså!
Här får ni en fyllebild på mig! Känns som det är de enda bilderna folk har på mig..

puss

Åååååh mina översnygga skor trillade hem hos mig idag, och jag kan kort och gott säga att de är ett av det snyggaste paret av skor som jag någonsin haft. Mycket bra köp! Bara det att de är lite för små, fml, men fin får lida pin! Får bara hoppas att de töjer sig lite så småningom.

Romantiiiiiken

  • Bara för att det är (var) alla hjärtans dag
  • 1. Who was your first kiss and what was it like?
    Åh, min första riktiga kyss, haha jag är inte helt säker på om ifall jag vill berätta det. För ett, jag minns inte killens namn och två så var tidpunkten så fel och pinsam att ah, ne jag skippar det.
  • 2. Are you in a relationship? If so, are you happy?
    Neej det är jag icke, har inte bestämt mig om det känns bra eller inte. Går lite upp och ner
  • 3. Do you have a crush?
    Tack och lov nej nej nej. Jag är tjejen i gänget som alltid har en kille i mitt liv, om jag så är på g med honom eller bara skriver med honom. Just nu är det inget sådant och fan vad skönt det är!
  • 4. Who is your crush?
    Ah precis, han finns inte
  • 5. Are you a virgin?
    Naah, fast jag önskar nästan att jag vore det
  • 6. What do you think of Valentine’s Day?
    Som jag sa innan så tycker jag det är gulligt ifall jag är tillsammans med någon, annars bryr jag mig faktiskt inte. Glad för er alla som har någon i livet som kommer hem med blommor!
  • 7. Who is your Valentine?
    Jag fick en fråga om jag ville bli någons valentine och klart jag ville bli det! Inte för jag riktigt vet vad det innebär, men ah jag var någons valentine i alla fall och han var min. Ingen mindre än min man, Johan Ahlström
  • 8. Have you ever asked anyone out?
    Nej för helvete! Sånt vågar fan inte jag göra hah
  • 9. Who is your celebrity crush?
    Guuuud jag orkar inte, hatar att ha en liten crush på dessa kändisar för jag kommer aldrig få någon av dem. Men Matt Damon, Leonardo Dicaprio och Angelina Jolie. Finns såklart fler som gör mig glad (haha) men ah det är några
  • 10. Has anyone ever asked you out and you turned them down?
    Ja klart jag har, orkar väl inte träffa någon som jag inte är intresserad av. Vilken Biatch!
  • 11. Do you think anyone has a crush on you right now?
    Jaaa det tror jag, känns lite onice eftersom jag absolut inte känner likadant
  • 12. What is your favorite thing to do on Valentine’s Day?
    När jag hade pojkvän var det såklart att äta middag tillsammans sen film och popcorn resten av kvällen. Men nu när jag lever det ensamma livet av en varg så äre bara att chilla!
  • 13. What’s the best Valentine’s Day that you’ve had so far?
    Förra året med min dåvarande pojkvän. Han kom hem med blommor och godis, fan vad glad jag blev
  • 14. What’s your idea of a perfect date?
    Alltså för att få en perfekt date vill jag ha en perfekt kille och eftersom han antagligen inte finns (eller?) så kan jag nog inte få den där perfekta kvällen. Annars vill jag bara att han ska få mig att skratta och må bra, då är jag glad!
  • 15. How do you know when you’re in love?
    När jag överger allt annat för att bara vara med den personen
  • 16. Have you ever loved someone on a romantic level?
    Eeeeh va?
  • 17. Do you prefer more or less clingy relationships?
    Klängig?! Heeeelll fucking no, att ha någon som är klängig är fan det värsta som finns, då blir det hej då direkt, tyvärr. Men han ska såklart visa att det är mig han vill ha och pussa på lite då och då
  • 18. Do you feel like you’re loved on an everyday basis?
    Jaaa, lilla mamma är inte blyg med att visa sin kärlek för mig
  • 19. Are you usually the first person to make a move.
    Alltså nej. Hatar att ta första steget för jag blir alltid så osäker på ifall killen kanske tycker jag är jobbig osv, så jag försöker låta killarna sköta det
  • 20. Have you ever asked someone out and they turned you down?
    Ne faktiskt inte, peppar peppar!
  • 21. Do you feel like you’re the dumpee or dumper most of the time?
    Jag vill inte svara på den frågan haha..
  • 22. What’s your “type”?
    Åhåhå, han ska gärna ha brunt hår, bruna ögon, vara längre än mig, ha fina händer, få mig att skratta (alltså ha bra humor), kunna bjuda på sig själv, stå upp för mig och få mig att känna mig säker
  • 23. What are some of your favorite physical characteristics for your crush to have?
    Han får gärna ha en hälsosam kropp, bryr mig inte riktigt om muskler men han ska inte se ut som han bara sitter vid datorn hela tiden. Alltså fast kropp!
  • 24. Are you a hopeless romantic?
    Alltså, nej. Haha, jag är nog inte så romantisk av mig faktiskt
  • 25. Do you think that you’re a good kisser?
    Har än så länge inte haft klagomål så ja? Eller så har alla killar ljugit för mig och det vore ju väldigt sorgligt
  • 26. What’s the farthest that you’ve ever gone?
    Uhm, hur långt kan man gå?
  • 27. Have you ever had a secret admirer?
    Ja och nej? Han tror att jag inte vet att han gillar mig men vafan jag är inte dum heller
  • 28. Have you ever been someone’s secret admirer?
    Herregud ja. Fan vad hemskt det var
  • 29. Do you have romantic fantasies? If so, what are they like and who is in them?
    Jag vet inte, vill bara att han ska få mig att må bra
  • 30. What’s something that always turns you on?
    När en kille får mig att skratta, fyfan vad fint det är

the worst taste in music

Firar min alla hjärtans dag tillsammans med en bunt böcker och uppdrag som skolan skoningslöst dumpar på mig just nu. Fast helt ärligt så kunde jag nog inte bry mig mindre om att det är alla hjärtans dag, har aldrig brytt mig något värst förutom de två gångerna jag haft pojkvän, då tyckte jag det var lite gulligt. Men nu när jag är singel känns det som en helt vanlig dag. Oh well, en diktanalys och bildanalys väntar på mig. Fy fan vad kul. Hade faktiskt hellre haft en söt pojkvän som kom hem med blommor istället.
Väldigt opassande bild, men jag skrattade åt den i alla fall.

run like hell

Småsaker

unplugged in new york

Jag måste bara visa vilka ursnygga skor som är påväg hem till mig just nu! Dessa kommer nog vara en stor favorit och att de var så billiga är inte helt fel. Är väldigt tacksam att söta Sanna visade upp dem på sin blogg!

min värld ska aldrig röra din, din värld ska aldrig röra min

Blir så glad när jag ser att så många av er håller er kvar här och kikar in, så jag ber om ursäkt för att jag är en så dålig bloggare. Ska försöka ändra på det och bjuda på lite andra bilder än de jag finner intressanta på tumblr. Vill man veta vad jag har för mig får man i stort sätt följa mig på instagram, sorry för er som inte har iphöööne. Hur som helst, jag har haft en fin helg och träffat lite nya roliga människor, som konstigt nog fann det jävligt roligt när jag full som ett kryss stod och rapade. Åh vilken kvinna jag är..Oh well, entertainment är mitt andra namn som Jocke Berg sjunger. Nu ska jag försöka plugga matte. Ha-ha.

dyrbar smäll


i'm a festis, so open me

Igår var lite seg och random. Punktering mitt i natten med minus sexton graders vindar runt om oss. Ja det var kallt, men jag är nöjd med min lördag, den spenderades med vänner och vatten. Mycket vatten.
Och någon gång SKA jag färga mitt hår rosa, riktigt babyrosa.

this is killing me, i recognize him, but i have no clue who he is

Bloggen har hamnat lite i bakgrunden den senaste veckan (sorry), men jag har hittat en annan plats att skriva på, en friare plats utan att jag behöver oroa mig för att folk ska dömma mig. För sådant hatar jag, folk som dömmer utan en riktig anledning. Upplevt det alldeles för mycket, folk anser att jag är konstig och knäpp, Och. Det. Är. Jag. Trött. På. Hur som helst, jag gillar att vara konstig och knäpp men att folk ska titta snett på en på grund av det suger, och det pallar jag inte riktigt med.

jesus don't want me for a sunbeam, 'cause sunbeams are not made like me

Kom på att jag har riktig cupcake mix i skafferiet som papiamericano skickade, så det blir the real deal och inget failat försök till att få till de rätta cupcakesen. Wow konstigt ord. Hur som helst, instagram! Där har jag hängt ett bra tag men ville inte vara synlig för alla andra som hänger där, men nu är det andra bullar. Kimberrlyhunnt heter jag ifall någon vill kikelika. Kyssssssssssah

RSS 2.0