me and franky laughin' and drinkin' nothin' feels better than blood on blood

Min lärare har gett mig den bästa läxan som finns. Kolla på en film, en film som faktiskt är bra. Ja tack gärna! Hur som helst, jag har haft de knäppast drömmarna de senaste nätterna, bara inatt drömde jag att Barack Obama kom in i mitt rum och säger att han har jätte mycket jobb att göra, då svarar jag "Ja du har det inte lätt, men du är duktig du Mr. President" och så kysser jag honom mitt på läpparna. Har jag någon undermedveten attraktion till den där gubben eller är det bara för han är president?..............Nu ska jag i alla fall äta onyggigheter och klappa katten.

will you tell the folks back home i nearly made it had offers but don't know which one to take

Organisation och ledarskap har nästan blivit min död idag, tror det enda som håller mig vid liv just nu är att maten luktar jäääävligt gott och lite senare blir det film mys med familjen. En helt okej söndag, fast ne.

it's so relieving to know that you're leaving

Jag skriver inte för din eller din eller din eller även din skull and quite frankly det stör mig att just du läser min blogg, för det vet jag att du gör. Inget personligt eller så, funderar i alla fall på att lägga ner min kära "för ung för att känna mig gammal" blogg. But I don't know. Nu ska jag läsa om byråkratiska modeller i alla fall, yay me........
Men så finns det dig. Dig älskar jag.

it's better to burn out 'cause rust never sleeps the king is gone but he's not forgotten

Nu har jag skaffat mig ännu mer vuxenpoäng! Lagade middag och bjöd över två fina vänner till mitt hus ute i skogen. Det blev cola och popcorn till en av världens finaste filmer som fick oss alla att snyfta en eller två gånger. Sånt man gör med de allra bästa människorna. Puss

i've been in my mind, it's such a fine line that keeps me searching for a heart of gold

Guuuuuud vad jag inte orkar bry mig mer. Du skrämmer mig, tack och hej.
Not really.

or you could grow up and stop posing on youtube, just a thought...

Älska älska älska älska
Ni fick precis en lite hint om vad min tatuering kommer föreställa.
Puss

under that big top over that crowd he always looked up he never looked down

Är det någon fråga som jag inte riktigt tål så är det "vad gör du?". Alltså, det är så otroligt ointressant för den andra att veta vad jag håller på med och så är det. "Jamen jag sitter vid datorn och tittar runt på de olika sakerna jag brukar kika på osv", så du har ditt svar, mår du bättre nu?, har jag tillfört något viktigt till ditt liv?, kan du sova om natten nu när du vet att jag tittar på en viss blogg eller letar efter ett par skor? Well, med det sagt kan jag nog sova bättre om natten. Eller jo en sak till, kan folk (mest tjejer............) sluta ha på sig bandtröjor med band på som de inte ens lyssnar på? Detta är något jag stört mig på i flera månader, när Nirvana trycket blev populärt helt plötsligt, what the fuck....På högstadiet tittade ni tjejer som nu har på sig bandets loggo snett på mig och tyckte jag var knäpp som lyssnade på sådan "skit musik", som många kallade det. Åhåhå vad jag hatar sånt.
Förlåt för mitt bitchinlägg, men jag känner mig lite bitchig och detta är min blogg som får lida.



i'm so ugly, that's okay 'cause so are you broke our mirrors sunday morning is everyday for all i care

Jag känner mig nästan som en tvättäkta artonåring going on nitton inom en månads tid. Hihu vad spännande! Körkortet är på g (skulle inte säga men det är så kul!), jag har lärt mig dricka kaffe och känner faktiskt ett sug efter det ungefär varje dag och så är jag på jakt efter jobb. Vuxenpoäng, vuxenpoäng!

i met up with the king his body had begun to rot and he said don't think less of me i'm still the man i used to be

Om ändå jag haft tiden eller orken att fylla upp jacuzzin..badkaret..eller vad fan det nu heter, karet bubblar och det kommer varmt vatten ur den och det är ungefär det enda som kan hjälpa vid huvudvärk som denna, men istället tar jag en så lång dusch jag bara kan och lägger mig med boken i händerna. Ja ni läste rätt, boken.
Jag. Läser. En. Bok. Totalt värt feta bokstäver.
Mvh en stolt tjej. Som jag hade skrivit i min dagbok ifall jag vore ungefär 9 år gammal.

all five horizons revolved around her soul as the earth to the sun now the air i tasted and breathed has taken a turn

Jag älskar ett snötäckt Tokelsmåla.

i've got a new complaint forever in debt to your priceless advice

Fick en smärre chock när jag på bussen hem får ett sms där det står att jag glömt betala en faktura på närmare tusen kronor. Hela bussresan hem satt jag i panik och tänkte "vad faaaan har jag glömt att betala nu". Att de som saknade mina pengar hette ABCgruppen gjorde inte saken bättre, hade nämnligen ingen aning om vad ABCgruppen var och varför de tycker att jag skulle betala ungefär tusen riksdaler till dem. Tankarna for omkring som aldrig förr och det gick från böcker som jag glömt betala förseningsavgift på till biblioteket till någon hacker som försöker lura mig på pengar. Efter att ha skannat igenom alla mina 700 mail lyckades jag hitta källan, studentmössan. Som (tack gode gud) jag inte ska betala för. Det var ungefär det mest spännande som hände på min dag. Nu ska jag klappa min katt som jag saknat heeeeela dagen, huhu.

even flow, thoughts arrive like butterflies oh he don't know so he chases them away

Lite Leon: the professional såhär på kvällskvisten innan jag somnar, var så fruktansvärt länge sedan jag såg den filmen. När jag var liten tyckte jag om den så mycket att jag döpte min fisk efter honom. Det var inte vilken fisk som helst utan en sådan som städar i akvariet, endast för att Leon är en "cleaner", aka lönnmördare. Fydigt tioåriga Kimberly!
Detta är så mig när jag blir gråhårig och skrynklig.

steal the warm wind tired friend times are gone the honest men

Haha, älskar hur störd min katt ser ut, lilla kitkat.

she stares at me as if she owns the world and we have crashed her party

Tatuering på g hoooooolla!

brother you don't need to turn me away i was waiting down at the ancient gate

Nikon D5000 vs Nikon D90...någon av dem måste jag ha till sommaren i alla fall, måste, måste, måste. Snön slutar inte komma, men jag klagar inte, bara våren kommer till april/maj hehu.

there's a battle ahead, many battles are lost but you'll never see the end of the road while you're traveling with me

Åhåhå, känslan när mamma lagar den där jätte goda maten man bönat och bett om i flera veckor, mums! Kvällen bjuder på familjetid, film med både popcorn och cola + den där kalla isen, helt okej söndag faktiskt.
Även om den här lilla katten väcker mig mitt i natten och tror han ska få mest uppmärksamhet i världen, eller snarkar så högt att jag inte kan somna så är jag överlycklig att han äntligen börjat sova i min säng.
Lilla Mullebulle, så fin.

i know your name i know the people out there feel the same

Ge mig något som känns

wrapped inside you like it couldn't hurt you much our love

Gårdagen bjöd på Sagan om ringen, popcorn och en massa prat, precis som en lugn lördagskväll ska vara. Nu har snön också kommit, hade jag haft körkort så måste jag erkänna att jag hade varit ute just nu och sladdat, för det är faktiskt kul och det tycker alla innerst inne bara att ingen vågar erkänna det. Eftersom det är söndag, den officiella pluggdagen, åker teoriböckerna fram snart också.

can you bring a smile that makes me forget? oh no

Inom en tidsram av ungefär en timme går bilen mot Emmaboda och mina två absolut finaste vänner. Känns som det kommer bli en sorts nostalgi kväll med goda tillbehör att äta. Fin lördagskväll.

i cannot guess what we'll discover, when we turn the dirt with our palms cupped like shovels, but i know our filthy hands can wash one another's

Ber så hemskt mycket om ursäkt för förbisedd blogg, just nu handlar mitt liv i stort sätt om körkort, körkort och körkort. Känns som varje sysslolösa timme på dygnet går till att råplugga teori, men mer än det säger jag inte, ska bli en överraskning när jag väl fått det hihi. Så nu vet ni vad jag fyller dagarna med, men bara så vi har det klart för oss, jag lever och mår ganska bra. Peppar peppar ta i trä.
Och jag älskar fortfarande min favorit Matt

i'll take advantage while you hang me out to dry but i can't see you every night, free

Något hände med mig idag. Mitt tänkande har tagit en snäv vändning, dags att ta tag i livet. Att sitta på rummet med stängd dörr känns inte lika okej just nu. Fast grunge är något som kommer stanna kvar och vara det jag spelar mest, bara med öppen dörr. Ska försöka se till att detta humöret håller. Ha-ha...............

she has me like a pisces when i am weak

Har haft en helt okej kväll med grabbarna, några av de finaste vännerna jag har, lyckas alltid sätta ett leende på mina läppar. Nu är jag ganska slut eftersom sömnen igår natt bestod utav att rulla runt i sängen, knuffa på katten och sucka högt för jag inte kunde sova. Hoppas det blir annorlunda ikväll, är trött på att inte kunna sova ordentligt.
Puss

there's more to the picture than meets the eye

Kan konstantera att denna dagen har varit en väldigt negativ dag för min del. Nu ska jag borsta tänderna och glo på första avsnittet på Jersey Shore säsong fem, tack och lov att det är igång.
Det blir mycket Cobain här på bloggen, men han är fan något av det bästa.

out of the blue and into the black you pay for this, but they give you that and once you're gone, you can't come back when you're out of the blue and into the black

Jag orkar faktiskt inte mer

I feel stupid and contagious here we are now entertain us

Jag älskar min katt

come as you are, as you were as I want you to be as a trend, as a friend, as a known enemy

"I knew I was different. I thought that I might be gay or something because I couldn't identify with any of the guys at all. None of them liked art or music, they just wanted to fight and get laid. It was many years ago but it gave me this real hatred for the average American macho male"

all in all is all we are

Igår var ett enda stort mindfuck och jag förstår ingenting. Väldigt glad för fina vänner men ännu gladare för just den där speciella personen som plockade upp mig när jag inte orkade mer, den där personen som räddade mig mer än en gång. "Nobody dies a virgin, life fucks us all" känns väldigt sant just nu. Jag skulle ha stannat hemma. Nirvana får rädda mig lite grann idag.



i always thought the idea of education was to learn to think for yourself


there's a time for daring and there's a time for caution, and a wise man understands which is called for

Även om jag inte har sysselsatt mig med sådär jätte mycket de senaste dagarna känns det som jag haft fullt upp. Växjö igår och jag kom hem med en jätte fin jacka för endast trehundra riksdalen, fattig student tackade inte nej till det erbjudandet då jackan legat på tusen kronor. Lyckades också trilla för första gången tvåtusentolv. Jätte kul. För de andra som såg det alltså. Busted knee kan ni nu kalla mig.

it's okay to eat fish because they don't have any feelings

Jag älskar

“We were the chosen rejects. We chose not to be apart of the popular crowd. I mean, I can rember a lot of times the more popular people, the ‘jock type’ of people who were into sports, and staying clean, and brushing there teeth all the time, they always asked me if I wanted to join their little club, and I decided not to, you know, I would rather hang out with the people who didn’t get picked for the baseball team, you know, who smoke cigarettes and listen to rock ‘n’ roll music.”


where the birds wait and the tall grasses wave they do not know you anymore

Dagen började med ett telefonsamtal från bästa vännen där hon säger att vi är i stort sätt lediga och det är bara att hoppa av bussen som precis slog igen dörrarna utanför mitt hus. Det var bara att ta av kläderna och krypa ner i sängen igen med katten vid fötterna. Idag är olik igår på alla möjliga vis, tack och lov.

and if you said you'd never waste my time, i'd be so happy i'd last the whole night long

Slutsålda överallt på nätet, fuck my life. Någon som vet vart de finns i butik säg gärna till för faaaan vad jag vill ha ett par.

the water is warm, but it's sending me shivers

Fick också hem min väska idag, åhåhå så fin den är! även om jag är lite besviken på färgen.

my sweet revenge will be yours for the taking it's in the making

Idag har utan tvekan varit en av de sämre dagarna i mitt liv. Att börja en onsdag med två timmars samhäll där läraren endast pratar och pratar och pratar på som att han kommer dö när som helst och därför måste han prata så mycket som möjligt, är inte okej. Hoppas verkligen att morgondagen blir mycket bättre och utan samhäll. Igår var i alla fall fin, åkte bil hem till lilla Amanda efter skolans första dag och där blev det pizza i stora mängder och prat. En massa prat. Nu vill jag bara sova och glömma allt som går fel just nu.

love me , leave me, take my possessions and go wine me, dine me, wreck all the things that I know

Känns som jag börjar bli galen just nu, vill så himla mycket saker och jag vill göra dem alla nununu. Jag vill färga håret rött, brandbils rött, bli klar med skolan och alla de tentor som är kvar, flytta till ett annat land skaffa en fin lägenhet och inreda den precis som jag vill, få ett jobb uppe i de kalla bergen där jag kommer träffa nya människor varje dag och varje timme på jobbet, skaffa några katter och döpa dem till taco, ripley, dexter och Kurt, sen vill jag också hitta de perfekta creepers, få hem min väska jag haffade på tradera, tjäna pengar och dricka kaffe med en kär vän varje dag i en soffa på ett bohemiskt café. Och det där med att skriva klart min essä ikväll, det gick åt skogen. Nu ska jag dricka te och fundera på framtiden.

I wish you would get out of my life and shut up

Jag är redo för något annat. Så jävla galet redo.
Fina Kurt

I don't remember one moment i tried to forget i lost myself yet I'm better not sad

Sista dagen på jullovet har spenderats på soffan framför mtv, känns som jag hade kunnat göra lite mer nytta men min trötthet tog över och att sova med tvn på kändes helt okej just i stunden. Nu ska jag i alla fall ägna de resterande timmarna av min kväll till att skriva klart en essä. Så kul ska jag ha det.

but these stories don't mean anything when you've got no one to tell them to

Även om min essä skulle ha varit inlämnad idag blir det verkligen inte så, har suttit och kämpat, analyserat och haft högläsning av samma mening om och om igen tillräckligt mycket idag. Nu är jag super duper trött, en måbra film innan jag somnar gott låter väldigt fint just nu.
Langar en kass bild ni kan skratta åt. Godnatt!

one temporary escape


take me over take me out to the jungle through the night in paradise

Öland levererade allt från att somna på toaletten, alldeles för mycket cola, slagsmål till ett öde Borgholm och frusna fötter. Hemsk huvudvärk hälsade på i mitt huvud också, som alla andra gånger jag varit på Öland, men nu är jag hemma igen och tydligen bjuds det på familjemiddag och en jävla massa litteratur och litteraturvetenskap. För sånt är ju kul.

i seek to cure what's deep inside frightened of this thing that i've become

Äventyr sa jag och så ska det bli. Öland, sommarstuga, hamburgare och sista fredagen på jullovet. Känns ändå rätt bra, och imorgon får jag träffa mina saknade kompanjorer igen. Fyyy vad fint.
Dirty Diana

misstag i hjärtat

Snart bjuds det på äventyr

i have the true feeling of myself only when i am unbearably unhappy

Känslan när man duschar för första gången på ungefär tre dagar, den är fin. Nu är jag ren igen, likaså mitt rum, så jag kan försäkra er alla om att jag känner mig levande igen. Men puss och sånt.


i've been locked inside my past my fingertips remember what my eyes have missed

Något av det värsta som kan hända hände mig precis. För en stund sedan såg jag en riktigt stor, fet, svart spindel krypa längs listen på väggen med kurs mot sängen. Såklart reagerar jag som de flesta, kallsvettas, skakar lite lätt och tänker "åh herregud, herregud vad faaan gör jag nu?!", som tur är hade jag mina tofflor på mig så det var bara att stampa, men när jag väl gjort ett försök till att enda detta lilla liv försvann den i stampets gång rakt in i väggen under listen. Jaha, tack för den herr spindel, nu kommer jag absolut inte kunna sova ikväll, paranoin kommer vara högre än högt inatt. Hur som helst har jag prytt min vägg med lite foton, kändes lite tomt på väggen.
Sötnosen min

go waste it's sweetness on the desert air brand new sensation to enjoy if you care

Bohemian inredning är väldigt fint, likaså gamla slitna prylar som gått från hand till hand, generation till generation, Tina turners river deep mountain high sjunger jag mer än gärna till, tycker min katt är super duper gullig när han sover på konstiga ställen så som min garderob eller fruktskålen, kängor är bland det bästa jag vet men också klackar på ungefär tretton centimeter, serier som är så spännande att man stannar uppe till klockan tre på natten en skolkväll är fantastiska, The Hellacopters är favoriter hos mig, vänner man kan tönta sig med utan att man behöver skämmas för är fina, Sweet Caroline tar mig tillbaka till sommardagar i Kanada på båten i det gröna klara vattnet, jag hoppar hellre i sängen till gamla låtar än att plugga, älskar black beans and rice med riven ost på tillsammans med ett glas riktigt kall cola, sommaren är en stor favorit hos mig, festivaler är något av det bästa man kan uppleva, jag hatar själva resan till destinationen men väl framme kan det vara hur bra som helst, vill bo i en liten stad precis vid ett berg med snöiga toppar och där det finns mysiga caféer som jag kan spendera tid på, såklart ska jag ha ett litet hus med mina två katter, jag tycker min familj är helt fantastisk, allt som är rött är fint, popcorn kan jag äta i enorma lass varje dag och sist men inte minst, jag absolut älskar spontana beslut som ger fina minnen.
Där har ni en liten del av mig.

they're naive so they'll believe it they will act like dogs when they recieve it



Min fina röda stol.

about a shotgun wedding and a stain on my shirt don’t believe everything that you breathe

Har tagit fram skolböckerna för första gången tvåtusentolv, och det känns inte bra. Jag vill verkligen inte och jag menar INTE tillbaka till skolan just nu, lovet hade gärna fått fortsätta i två veckor till, minst. Nu blir det att läsa om Franz Kafka och skriva en examinationsuppgift.

do you hear that voice inside your head whispering to live your dreams instead?

Känner att när klockan slog tio började jag komma igång, tröttheten och den där sega känslan är som bortblåst och det känns som ett maratonlopp hade varit en dans på rosor just nu. Cola on the rocks, popcorn och en fin film låter jätte mysigt just nu. Ja tack.

behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

Nämen vad sägs om lite sommar kanske?

cause in my head there’s a greyhound station where I send my thoughts to far off destinations

Får ursäkta den tråkiga uppdateringen men kan försäkra er alla om att det händer inte mycket alls just nu som är värt att nämna i bloggen. Igår åkte jag och grabbarna hem till mig, väl hemma blev det tända ljus, skrattanfall åt felsägningar, salsa och kineckt. Somnade också vid halv tio på morgonen men tvingade upp mig själv vid två, så ni kan ju tänka er hur seg och trött jag är just nu. Ska också försöka langa lite mer bilder, är lite tomt på den fronten. Oh well, hoppas ni får er en trevlig kväll! Bara så ni vet att jag lever liksom.

so brown eyes I hold you near cause you’re the only song I want to hear a melody softly soaring through my atmosphere

Nyår började med att komma till festen där alla var jätte hungriga och efter en super god middag försökte vi alla dricka men det gick för de flesta, åt skogen. Själv var jag inte alls på drickhumör så det blev ett rätt nyktert nyår för min del, men jag hade kul med kompisarna i alla fall. Nu är jag bara ledsen att jullovet lider mot sitt slut och det är dags att börja plugga, det finns två tentor som väntar på mig direkt när jag kommer tillbaka. Kul.

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn

Det händer så himla mycket i mitt liv, både positiva och negativa händelser och tanken att du inte ens vet hälften av det som pågår gör ont. Hur du inte har möjlighet att vara delaktiv i mitt liv som de flesta andra har. Du vet inte vad min favoritfärg är, eller vad alla mina kompisar heter, du vet inte ens hur mitt rum ser ut. Jag behöver dig. Jag saknar dig.

RSS 2.0