Junk of the heart

Idag när jag stod och väntade på bussen insåg jag att det går inte förneka att det faktiskt är höst nu och snart dags att byta ut skinnjackan mot en lite tjockare. Även om jag älskar höstkläder och alla de fina löven så vill jag ha tillbaka sommaren. Åh den fina sommaren jag hade.

November was white, december was grey

Gav mig på utmaningen att försöka göra en lite finare middag för min mamma såhär i början på en ny vecka. Bränd fläskfilé, sås som smakar stektcitron (inte gott) och potatiskskivor i ugnen som tycks aldrig blir klara är resultatet. Jag hoppas att salladen lyckas bli bättre, har jag tur så hugger jag inte av mig fingret eller nåt. Wish me luck typ.

Something about lonely nights and my lipstick on your face

Jag pratade engelska med en fransk dialekt, träffade folk jag bara hört talas om, dansade till sp3 låten Be my lover, tittade på fotboll och sjöng mig nästan hes på en jävligt bra förfest. Igår var galen. Igår var kul. Igår överträffade mina förväntningar.

Ships are launching from my chest Some have names but most do not

Har absolut ingenting att berätta eftersom allt jag gjort idag är sitta i soffan framför tvn med mitt naturgodis. Därför får ni istället läsa fem super intressanta saker som handlar om mig:
1. Jag lider av ballongfobi. Fast det gäller mest när de sprängs eller när någon håller på och leker med dem. Absolut hatar det och får alltid en sådan ångest när ballonger kommer fram. Denna fobi kommer antagligen ursprungligen från dagen då jag smälle av en raket i mitt rum, lång historia kort - brännskador på händerna, eld, rök och en jädra massa parfym för att dölja lukten av raket.
2. Katter. Jag absolut älskar katter. Det finns inget bättre djur än dem, korthåriga som långhåriga de är alla så fina och gosiga. Ända sen jag var liten har jag älskat dem, kan lova att det inte var många tröjor jag hade utan en eller två katter på. Ännu ett bevis på detta är att varje födelsedagskort jag får har en katt på. Jag är tjejen i gänget som kommer ha femton katter i ett alldeles för stort hus när vi blir äldre.
3. Ostbågar är min största svaghet, efter katter. Min kärlek till chips med ostsmak började redan då jag bodde i USA, men där heter de Cheetos och har en cheetah på framsidan vilket jag tycker är väldigt klyftigt! Men på senaste år har ostbågar blivit min drog och vägen till mitt hjärta är genom en påse av dem. Inte riktigt, men nästan.
4. Jag älskar att laga mat. Okej jag ljög lite där, att laga mat är bland det tråkigaste jag vet och alltid när mina vänner vill baka så är det jag som säger "gör ni det, är för lat så jag tittar hellre på". Men någon dag vill jag kunna laga den där perfekta film middagen med en vacker sallad, saftiga köttbitar och stora bakade potatisar. Såklart vill jag har brödpinnar med, men vet verkligen inte vart jag kan få tag på dem jag vill ha. Lovar att jag tar kort när den dagen kommer.
5. Känslan man får innan fest. Ni vet, den känslan man har när man skruvar upp musiken medans man sminkar sig och väljer kläder inför kvällen. Eller när man sitter på förfesten med alla sina vänner och bara pratar strunt som sedan eskilerar till hysteriskt skratt och dans till gamla låtar som Dr. Jones med Aqua. Den känslan är bland det härligaste man kan ha, tycker jag i alla fall.

Sheets are swaying from an old clothesline Like a row of captured ghosts over old dead grass


you're already the voice inside my head

Nu myser jag ner mig i sängen med ett par Glee avsnitt innan jag somnar under mitt blommiga täcke.

all he did was wish you a merry christmas

Tog fram receptboken efter år och dagar, och på något sätt tror jag att min cheesecake kan ha blivit bra! Ikväll firar vi min mammas födelsedag med tacos och desert. Bra avslut på en ohändelserik helg.

Just because it upsets me†


Be sure to wear some flowers in your hair

Jag behöver en kväll utan tankar, en kväll med endas skratt, inget prat om alla världens problem, jag måste få putta ner en bänk i en å och skratta så som jag gjorde för flera år sedan. Det skrattet saknar jag. Sen vill jag ha en frozen margarita, men det tar vi på fredag. Tack och lov för fredag.

Head low but you gotta Let It Sway No miracle gonna happen when you feel that way

En hungrig fredag avslutades med Burger King och ostbågar, nu förbannar jag mig själv för att ha lämnat min cola och chips i Emmaboda. Får blir den vanliga frukosten med mackor och te.

THE MORE THEY SAY THE MORE I PRAY

En kort skoldag blev genast lång då jag suttit och kommit ifatt med läxor hela dagen. Ännu är det inte slut, har återigen tagit fram matte böckera, känns som att jag har en rolig kväll framför mig. Verkligen. Rolig. Förresten, bilder och sådant, förlåt, det kommer att dyka upp, men just nu översvämmars min mobil och kamera utav bilder på min katt. Inte så intressant.

Here it come, that heavy love Tattooed on a criminals arm

Igår tittade jag på en halv film, åt ostbågar i sängen, drack cola med is och somnade en stund på världens finaste arm. Fin helg avslutades med en ännu finare kväll. Nu är jag redo för en vecka utav skola.

IT NEVER RAINS IN SOUTHERN CALIFORNIA

Festande två dagar i rad och drygt tio timmars sömn sammanlagt har satt sina spår, men det var helt klart värt det och jag skulle göra om det hela in a heartbeat. Nu väntar uppdrag och inlämningsuppgifter som lärarna regnade över oss, tur att popcorn alltid tröstar.

No words needed. Take me out and let’s dance✞

Jag önskar att saker vore annorlunda

20110908++

Att jag hellre låter min dator dö istället för att ta sladden och gå en meter för att sätta i den i kontakten är ungefär som att min katt blivit för lat för att gå ut och utföra sina behov nu när han upptäckt hur underbart bekvämt det är att ha en kattlåda istället. Sen att den meningen blev alldeles för lång är en annan sak. Nu ser jag bara fram emot thaimat, dans, härligt folk och en himla massa snurr! Imorgon är världen min.

I'd like to believe you tonight∞

Hur jag än vrider och vänder på det hela så kommer jag alltid tillbaka till samma sak, min allra käraste ägodel finns fortfarande hos dig. Mitt hjärta. Förlåt för allt jag gjort och inte gjort.

The best of meΦ

Har bosatt mig hemma hos Carolina över natten. Vi har hunnit med att skratta, äta mer än vad fem män klarar av och köpt världens godaste Polly. Kanske hinner vi med American History X innan vi somnar för kvällen. Väldigt fin dag.

What goes around comes back around

Jag saknar parkerna i usa, de stora parkerna med tre olika lekställen och en stor damm där alla matar ankorna. Med det sagt stiger jag in i duschen sen kryper jag ner i min renbäddade säng med boken Mio min Mio i handen. Litteratur och litteraturvetenskap när den är som bäst. Sovgottmedernu.

Life’s too short to even care at all oh I’m coming up now coming up now out of the blue

Igår avslutades en fin dag med svampstuvning och tusen ljus istället för vanliga lampor i köket. Nu ser jag mest fram emot skolan och mina rutiner. Älskar mina rutiner.

If I could find a way to see this straight I’d run away To some fortune that I should have found by now◊◊

Min vän öppnade skolböckerna så fort hon vaknade, jag åkte hem tidigt på morgonen från platsen jag sov på för att jag också skulle plugga. Men det känns faktiskt bra att jag tagit fram böckerna på en lördagsmorgon innan det blir kräftkalas här hemma.

→←

Det gör ont

and it's my war, it's my war, it's my war

Smygtitt på mitt nya rum som jag absolut älskar. Bortsett från flyttlådorna och resväskorna som står lite här och var, men de försvinner inom en snar framtid. Och så gillar jag min dörr, jätte mycket.

take your time don't live too fast troubles will come and they will pass

Igår gjorde jag och en vän visit på Mcdonalds sen vidare till Kalmar för att handla lite nya kläder. Jag kom hem med inget tack vare min snålhet men min vän däremot kom hem nöjd som tusan och ville shoppa mer. Men idag fokuserar jag på körteori så jag förhoppningsvist får mitt körkort innan detta år tagit sitt sista andetag.

RSS 2.0