och som aldrig kommer hända

Så, vad har hänt? Vart har jag varit? Vad har jag upplevt själv och med vänner? Mycket mina fina, väldigt mycket. Både bra och lite mindre goda nämnvärda saker, men för det mesta positiva händelser. Kent har släppt en singel, väldigt fint, väldigt bra, väldigt...väldigt....underbart! Jag har kört runt i min röda bil tillsammans med vänner, jag gick också på bio med mina två finaste personer och såg vår första stumfilm, var ganska skeptisk gentemot den innan den började, men jag blev motbevisad. Jag skrev klart en loggbok igår och jag hoppas för mitt liv att jag aldrig behöver skriva en satans jävla äcklig motbjudande mongo loggbok igen. Ah det var hemskt. Men jag är klar med den och det firar jag med fest ikväll, en klassisk hemmafest tillsammans med folk man tycker om, mums!
Även hysteriska komedier har sin skarm och sin sanning.
Puss

kgbdsg

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, jag är så nervös att jag håller på att bajsa ner mig :-(

fantastic baby

Min helg har varit en blandning av snurr i huvudet och sömn på soffan. Fredagen bjöd på tyskar, dans och alkohol, väldigt fin så att säga. I veckan väntar det lite nya spännande saker och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det kommer gå bra! Aja, projektrapport var det!

Grattis älskling

JAG ÄR NITTON BABY!
Och inget körkort har jag heller (men det kommer väldigt snart kan jag lova), jag har inte lärt mig dricka kaffe på riktigt, men öl har jag börjat gilla mer och mer och sist men inte minst så kommer jag kunna köpa ut åt folk om exakt ett år! Fast det kommer jag ju såklart inte göra. Nu ska jag titta på film med katten innan jag somnar och vaknar för att fira på riktigt.

you shall not pass

Wooooooow, det är tomt här som ni garanterat redan har märkt, ber så hemskt mycket om ursäkt för det men har så mycket annat att göra just nu, och eftersom jag absolut har inget intressant att dela med mig av tänkte jag skriva fem sanningar om mig själv! Kul va?
1. Jag vaknar mellan en och tre gångar per natt, särskilt under de dagar då det är skola dagen efter, har ingen aning om varför det är på detta vis, kan berätta att det är jätte jobbigt men så är det!
2. Har en talang som går ut på att jag kan få mig själv att få näsblod ungefär när som helst, väldigt användbart! Fast nä.
3. Jag drömmer väldigt ofta och många gånger är det om de människor jag träffat under dagen, fast igårnatt handlade min dröm om sjöhästar gjorda i glas, ganska random.
4. Jag tycker att jag själv är så jävla rolig och önskar så hårt att jag hade en kopia av mig själv som kunde bo med mig, fan vad kul det hade varit! Eller så hade det inte fungerat alls, men min humor alltså, den äger och jag kan skratta med mig själv i timmar ensam på mitt rum. Låter lite lonely men yeye.
5. Sagan om ringen triologin och The Gladiator är två filmer jag kan se om och om igen, skojar inte när jag säger att jag sett dem båda ungefär tjugo gånger, en gång blev det The Gladiator två gånger på en kväll, haha så fint.

RSS 2.0