vshdjgk4576

Jag har verkligen fastnat för Jeffrey Campbell's Lita spike, guuuuud vad jag vill ha ett par. Funderar faktiskt på om man borde köpa ett par, såsåsåsåså fina! Det var allt från mig.

blööörp

Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

Tidningar och sånt i ett litet rum med en kille som heter Patrik

Känns som min blogg blir bara mindre och mindre seriös, men det gööör inget för då passar det in på mig perfekt. Jag menar, igår la jag potatis på vägen och stod och skrek åt bilar att köra över den så jag kunde vinna över mina kompisar, jag har kul med mitt liv och hoppas andra också har det. Ikväll ska jag i alla fall trycka i mig festivalkex framför några avsnitt av Dexter innan jag intar helglivet. TGIF, eller ah, imorgon då..

kulkulkul

Det bästa med Kanada är att de använder metersystemet, niiiiice!

Take my hand, take my whole life too bla bla blaaaa

Igår var impulsiv, den började med att inte veta alls vart jag skulle ta vägen innan rugbyträningen vid halv nio (måste stanna kvar i emmaboda efter skolan, så äre när man bor ute i skogen siddu & ingen körkort ligger i plånboken), slutade med att panta burkar för att kunna köpa cola, utvecklingssamtal som man totalt glömt bort och födelsedagspresenter bestående av 5 kg potatis, en jäääävla massa öl, ett rosa kort och en flaska vodka. Sen den där rugbyträningen glömde jag bort då jag blev bjuden på födelsedagsmiddag med fina vänner. Nu vill jag bara ha fredag, torsdagar är verkligen den mest värdelösa dagen på hela veckan.

Count of three

Åhåhåhå kunde inte hålla mig borta länge, måste dela med mig av allt det super intressanta jag har i mitt huvud och liv just nu. Fick äntligen träffa min vän efter att hon varit MIA sen i torsdags typ och vi har spenderat dagen med framtidsplaner och yrken som vårt enda samtalsämne. Fanfanfan vilken ångest jag har inför studenten, och det orkar jag inte ta upp just nu. Just nu spelar jag bara musik som får mitt adrenalin att skjuta, händerna att klappa och läpparna att le, kan inte livet alltid vara på detta vis? Inspirationen kommer från alla håll och kanter, skolarbeten kan dö och jag vill festa nunununununu!

jsdg9497


En himmelsk drog

Det går riktigt slött på bloggfronten, men det händer så himla mycket i mitt liv just nu och jag absolut älskar det! Jag vill aldrig växa upp, kompisar varje helg, spontan kväll med stark öl, inlåsta på en toalett, minnen som varar och en massa fest! Nu vill jag bara ha julfest och lov som jag kan slösa bort på att göra inget. Men tills vi hörs igen, förutom bilder som jag lägger upp då och då, ha det jävligt fint och lova att göra det du älskar.
En klassisk fyllebild på mig, närbild med ögonen i kors. Mums.

9376nhhl49975

Nu är kungen död och hans drottning är fri, går jag före i kön återuppfinner mitt liv

ladg74694u76nnas

Fan vad jag har gått och kärat ner mig i Kurt Cobain igen. Klicka häääär!

Hey ladies!


jnfmb678

Flydde verkligheten för ett par timmar i lördags med några av de finaste vännerna jag har och hittat tillbaka till, nu sitter jag i skolan på min "lediga" måndag som brukar gå till allt annat än skolarbete och väntar på att en dötrist dag med datorsnubben ska sätta igång. Men först ska jag spendera en timme med ett litteratur uppdrag som ska vara inlämnat idag. Yay.
Ja precis.

You must have drank a fizzy-lifting drink and you got lifted

Oj, oj, oj vilken kväll det vart i lilla Emmaboda igår! Allt från smeknamn, bråk om vem som ska få gå på toaletten, pinsamma situationer till fist fight på dansgolvet. Men jag hade kul nästan hela kvällen, det ni!

The one the voice in the back of my head says that I don't deserve


are you serious?!


kjbnsdginft3567

Han är ju så fin!

eternal sunshine of the spotless mind

"Too many guys think I’m a concept, or I complete them, or I’m gonna make them alive. But I’m just a fucked-up girl who’s lookin’ for my own peace of mind; don’t assign me yours"

I din värld av mörker syns dina brister, mina fel Som sprickor där ljus kan tränga in •º•º•º

Igår var den mest random kvällen jag haft på väldigt länge. Åkte in till lilla Emmaboda för en relativt chill kväll med gamla högstadiegänget, men det slutade med att vi alla satt mitt ute i skogen i något slags övergivet sågverk(?) med en vattenpipa i mitten, sen vidare till skatehallen där folk slog sig halvt till döds och jag skrattade högre än på länge. Ikväll blir det dock andra bullar, alkohol och hög musik är planerna, men först måste jag skriva mer på mitt jävla svenska b uppdrag, yahoooo!

Para-para-paradise, Para-para-paradise, Para-para-paradise

Borde verkligen inte skriva detta med risk för att jinxa hela skiten, men det känns som jag börjar få grepp om mitt liv igen och det känns helt fantastiskt! Visst finns det lite små fel här och där som jag mer än gärna hade raderat eller ändrat på ifall jag kunde, men fel kommer det alltid att finnas. Innan skrev jag att lov var inget jag såg fram emot, men kan lova er att detta höstiga lov har än så länge bara varit positivt! Legat hemma (om man bortser från rugbyträningar och visiter hos bror) varje dag med serie efter serie. Har, och håll i hera cyliderhattar nu, läst ut en hel bok (283 sidor hehe) på ungefär sju dagar. Stolt är vad jag är för något sådant händer icke ofta i mitt liv. Träningscykeln har hittat sig tillbaka in i värmen från ladan och den används flitigt utav både mig och mamma, känner mig ovanligt hälsosam även om jag åt en halv pizza för ett par timmar sedan. Nu hoppas jag att mitt dagliga avsnitt av lite Gordon Ramsey är färdigt snart så jag kan få lägga mig i sängen och bara chilla efter en väldigt effektiv dag. Ursäktar för ett monster inlägg men nu har ni verkligen fått en uppdatering på vad jag håller mig sysselsatt med om dagarna.
Ungefär såhär känner jag mig just nu, och innan jag glömmer: peppar peppar ta i trä.

~~~~~~~~

Det blir inte mer Kimberly humor än detta.

RSS 2.0