1984

Efter ett väldigt bra samtal med min kära far som precis fyllt femtioett tar jag fram min bok och läser några kapitel. Hade behövt en kopp te och en superhjälte som kunde få ut flugan som är fast i mitt fönster. Men den tar vi hand om imorgon.

vlkbjhocldfhn

Ungefär SÅHÄR känner jag för dig at the moment. Tack för mig.

Och vi åkte långt bort

Den där Håkan Hellström, han är fin han.

Du får gärna avsky mig Om du gör mig tydlig igen Om du vill visa dig igen Om du vill komma hit igen Om du vill röra mig igen

Nu har min kära moster kommit ner för att hälsa på oss från den stora staden Stockholm. Så räkna inte med att det kommer hända så värst mycket här den närmaste veckan, jag ska pimpla vin, dricka kaffe och äta en jävla massa nice mat! Om jag inte berättat innan så berättar jag nu, alltid när min moster är här så blir det en MASSA god mat, här ska vi bli feta!

Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Firar min nykirrade rasslebiljett med en skål popcorn och en burkcola framför ett par avsnitt utav The golden girls. Imorgon är det tillbaka till skolan efter en helg fylld med fest, pommes, cola och en jäkla massa skratt! Vill förövrigt inte ha lov (som sätter igång nästa vecka om jag fattat det rätt), jag gillar min vardag och alla mina rutiner.
Åh så skönt

-

För du är det finaste jag vet

did you sail across the sun?

Igår var det då maskerad och jag kan lova att det blev mycket skratt åt varandra. Bilder på mobilen som jag inte minns hittade jag också, det var alltså en väldigt rolig kväll som tog slut alldeles för tidigt. Förhoppningsvist så blir ikväll lika rolig, har dock lite tro på att det kommer bli så men hoppas kan man i alla fall.

Och som jag önskar att vårt krig tog slut Jag har lärt av mina misstag Och du är lika ensam som jag

Ni vet ju inte änns om att jag satt på en toalett och grät allt medans det enda jag egentligen ville göra var att gå till den där personen och berätta allt. Såklart kommer det finnas människor där ute som har en liten aning om vad jag pratar om och tror de vet vad jag menar och vem jag menar, men det tvivlar jag starkt på att de gör. Även de som vet allt, eller ah nästan allt. Förstår att detta inlägg blir lite som "spridda skurar", men jag tror faktiskt att jag håller på att bli galen.
Lite såhär känner jag mig mot omvärlden just nu.
Fuck you guys, typ.

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet'

Hostat mig till vad det liknar är ett sexpakt snart, magmusklerna värker och näsan rinner, sen att folk drar sig undan när jag kommer hostandes är också lite..kul. Men imorgon smäller det, festen där alla ser löjliga ut, räddaren i nöden för min del.

-------------------

Jag har lust att visa världen vad jag såg i söndags, spilla ut allt som varit, visa vad som egentligen var. Börjar bli jävligt trött på detta. Nu ska jag sova och håller tummarna att jag vaknar till en dag som blir väldigt bra!

I feel like im under water struggeling to get air I feel like im lost in this body, trying to get inside my head

När jag fick min mobil och inte kunde få igång den på det sättet jag ville skrek jag och tjurade ihop totalt, och där satt min kära mamma och skrattade gott åt mig. Nu pågår precis samma sak med henne, skratta bäst som skrattar sist kära mor! Annat än att ha kul åt min mamma som panikar över sin nya iphone så har jag precis ätit tacos och börjar bli redo för lite outsiders, alltid lika kul det programmet!

"I hate people who think they have it hard..and they dont. I've been through hell and back. They have no idea."

Fin rubrik och så, snodden den från en facebook grupp i brist på fantasi och orken att leta efter något annat. Så nöj er. Inte sur, lovar.

Some days it don't come easy some days it don't come hard and these are the days that don't come at all

Om någon frågar, då berättar jag.

Men mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls

Känslan man får när man vaknar till ett tomt hus på sin lediga dag och inser att allt inte alls var en dröm, det där hemska hände faktiskt på riktigt.

Well, laughter pours from under doors In this house, I don't understand that sound no more

Det mest hemska med allt är att jag inte känner mig säker i mitt egna hus längre.

du förlorade ditt krig du står ensam kvar och ingen kommer till ditt försvar

Lyckades hitta tillräckligt mycket energi för att kunna renbädda min säng, men vart helt slut efter att ha stått där och skakat mitt täcke hit och dit. Så därför har jag nu legat i sängen ett antal okända timmar med endast Kent och Lars Winnerbäck att lyssna på. Inte helt fel faktiskt. Känner också en viss ledsamhet när jag ser bilder på tjejer med så fint och tjockt hår. Varför kunde inte jag få det? Varför skulle min bror få ta all intelligens, konstnärliga talanger och det där tjocka håret? Hatar att vara avundsjuk på mitt syskon, men vafan, lite orättvist är det faktiskt. Förhoppningsvist finns det något gott att äta nere i köket, annars blir jag ledsen. På riktigt.

Och jag vill regissera slutet


People keep passing by I try to see it all

Känns som min kropp kan gå sönder vilken sekund som helst, att sova på en soffa var verkligen inte bra för mig. Sen den där förkylningen jag pratade om igår...ja, alla vet ju hur man mår när man fått en förkylning. Parkerar mig i sängen med en kopp te istället för att förbereda mig inför rugbyträning.

I can't rewrite what's perfect

Har spenderat de senaste tre timmarna i min säng framför en film om Mozarts liv. Minns att när jag var liten så tyckte jag verkligen om den filmen och att självaste Mozart var snygg. Både min film- och killsmak har tydligen förändrats för jag kan verkligen inte hålla med mitt 10åriga jag om de båda sakerna. Annars känner jag en viss ångest komma krypandes tillsammans med halsont, javisst en förkylning på g. Som jag längtat.

From hate to love


This is who I am or was and always will be



Något jag verkligen längtar till


There's no real love in you.

Igår förde med sig lite mer än vad jag kanske klarar av just nu, men jag skrattade så magen fick ondare än ont och gick hem med ett gäng eskimåer mitt i natten. Sov också på en soffa, som tur är var just den soffan perfekt mjuk och inte alldeles för liten för mina långa ben.

No I don't wanna play, it's a shell game

Det finns en fråga som jag ställer mig närmare hundra gånger om dagen. Är mitt liv verkligen så intressant så att folk känner att de behöver veta precis varje steg och andetag jag tar? Dagen började positiv men nu lutar den åt ett mer negativt håll. Fan jag visste att det glada humöret jag var på skulle försvinna inom ett par dagar. Hoppas bara att kvällen jag har planerad kan rädda mig.

Right, thats it, I hate you. Goodbye forever, I hope you die horribly

Young Elizabeth: Did they live happily ever after?

Mother: Of course, Elizabeth.

Young Elizabeth: How do you know?

Mother: Because she was a good little girl. If she had been naughty, the prince would have run away.

Young Elizabeth: What a pile of shit.

Jag är så himla medveten om att det finns tusen saker som kan slå sönder mig just nu, men ändå känner jag mig odödlig


how can i forget the nights we killed every summer night

Jag har bestämt mig nu, eller egentligen fanns tankarna där redan som liten men tog aldrig saken på så stort allvar. Men som det är just nu verkligen längtar jag tills den dagen då jag faktiskt kan göra dessa tanknar sanna. Jag vill flytta till Kanada. Nu skrattar antagligen alla tjejer som har kollat på alldeles för mycket The Hills eller Sex and the city, men jag känner mig bara lyckligt lottad för att inte vara så blåögd som dem och tro på allt de ser på tv där allt är perfekt och livet är "high fashion" eller hur nu man ska uttrycka sig. Jag vet i alla fall precis hur mitt hus ska se ut, hur stor och mjuk min säng ska vara, vad jag ska ha för överkast och vad mitt tak ska vara gjort utav. Nu sitter säkert folk som frågetecken och undrar vad fan det är som lockar mig till Kanada, och det enda svaret jag kan ge är, åk dit så förstår du. Helt underbart land. Jag saknar de små affärerna där man kan köpa smycken gjorda utav native americans, second hand butikerna där man hittar precis allt, mat affärerna som heter konstiga namn och folket. Fyfan vad bra folket i Kanada är.

Be my voice

Det bästa med att gråta i duschen är att man kan dregla hur mycket som helst utan att det gör något. Men grejen är den, jag vill inte gråta. Fan.

I was dressed in white, touched by something pure Death obsessed, like a teenager

Blev lite trött på min header så tog bort hela alltet, får se ut såhär ett tag in i framtiden tills jag hittat något annat. Känner också att min blogglust har börjat komma tillbaka, men den lär ju försvinna så fort jag visat alla de bilder jag tagit nyligen. Men är det höst eller?

I've made a truce with my fascinations and drilled myself on my dealings with the urge

Min vän gav mig tipset att blåsa in i datorns fläkt när den råmar som ett ordjur för då skulle den tydligen lugna ner sig, eller hennes gjorde det i alla fall. Min väste ännu värre tillbaka..Men annars har det varit en fin skoldag med en väldigt skrattig engelska lektion.

Then you'll find that once again you long

"Fuck my life, fuck it really hard cause I hate it". Detta var nog den bästa kommentaren jag hörde under hela min resa i Göteborg. Det blev många skratt och väldigt många minnen som jag sent kommer glömma. Idag avslutar jag helgen med att nästan hela syskonskaran tillsammans med sina käraste kommer för att äta middag och äppelpaj. Väldigt bra helg vill jag lova!

Remember me once in a while please promise me you'll try

Imorgon går bussen fullproppad med tonåringar mot Göteborg, jag har inte en utan två baguetter på beställning från favorit fiket och pepplistan spelas för fullt just nu. Imorgon skapar jag minnen för livet med de finaste människorna på jorden!

And it's hard to dance with the devil on your back

Blev ett spontan besök till Kalmar efter skolan. Kom hem med lite fint som jag haft ögonen på ett litet tag. Nu saknas det bara ett par nya skor, men det tar vi i Göteborg. Ja just det, det har jag inte berättat, jag ska till Göteborg med skolan och vi längtar ihjäl oss!

sigmund freud, Analyze This


RSS 2.0