It’s been a long time since I came around It’s been along time but I’m back in town

Det blev ingen piercing för min del igår, istället kom jag hem med en Iphone. Piercing tar vi nästa månad när mer pengar har trillat in och fy fasen vad jag ser fram emot det! Lika mycket som jag ser fram emot min skolas inspark, iår ska vi verkligen ha kul med ettorna! Men ikväll tar jag fram skolböckerna och pluggar för första gången som jag går i trean. Sen tänker jag äta en skål popcorn med min mamma som är soffliggandes med en dålig rygg.

I'm the reason that they wanna come and kick in the door

Snart bär det av till Kalmar med söta Johanna som alltid skrattar. I min familj är hon känd som det, tjejen med alltid ett leende på läpparna och alltid något att säga. Vad vi kommer hem med kommer bli spännande, idag är jag på jakt efter saker till mitt rum och som jag sagt innan, en piercing. Men nu ska jag äta lite ostbågar till frukost, hoppas allas måndag är fin!

Dirty type, dirty like, licking the floor

Nu har jag städat mer än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Fingrarna har sett ut som russin hela dagen men nu är allt klart i det gamla huset och det är en sådan lättnad! Ett nytt kapitel i mitt liv kan börja och för att fira det hela blir det pizzakväll hemma hos mig med familjen, men innan dess ska jag gosa med min allt för söta katt.
Min favorit, Jeff Bridges

I still press your letters to my lips and cherish them in parts of me that savor every kiss

Första skolveckan är avklarad och jag känner mig ganska bra! Det har inte alls varit lika hemskt att komma tillbaka till skolan som jag tänkt mig. Än så länge är jag super nöjd med de ämnen jag har, men det kan ju alltid ändras. Annars så har tankar om en septum piercing hoppat fram i huvudet på mig igen. Ifall det blir av märker vi på måndag då jag åker in till stan med en kär vän. Nu tar jag helg i alla fall!

There's so many memories Muted in your pillow tattooed on your walls they've seen it all and kept it in


Do you remember the days We built these paper mountains And sat and watched them burn

Sitta i en bil tills alla rutor immat igen, glädje och sorgtårar, skrattanfall med fina människor, dansa tills det ljusnar, förkylningar, ny musik, sommarjobb, neonbubblor, whisky, nya drinkupplevelser, serietittande i världens skönaste säng, nya vänner, kräftfest, festival, nachos tidigt på morgonen, springa i regnet med en fin vän, artonårsfest, brottning på studsmatta, smirnoff, flytta ut i skogen, Moto boy, för många pizzor, nya pussar, gamla pussar, ligga på asfalten under stjärnklar himmel, ligga i gräset och skratta, kuddprat, kärlek till Jeff Bridges.

I'm falling in love with your favourite song Δ

Är inte alls glad över att jag kan säga "imorgon börjar skolan". För någon vecka sedan kändes det helt okej, men nu vill jag bara ha mer tid till att göra ingenting om dagarna. Men detta är mitt sista år vilket betyder att jag ska försöka göra det till det bästa året hittills! Ska också göra en liten sammanfattning utav min sommar, men det tar vi lite senare idag.

It was so easy last night

Klockan är precis innan tio och jag känner att jag skulle kunna somna ungefär när som helst, det känns kanska sorgligt att det är så eftersom detta är min nästsista natt på sommarlovet tvåtusenelva, borde egentligen ta vara på det men är helt slut. Istället ska jag göra en skål popcorn och titta på en film som innehåller Brad Pitt och invänta min sista dag på lovet. På tisdag är jag tillbaka på vmg och vi har fått nya skåp! Är väldigt glad över detta, som jag tjatat.

Let your sweet eyes enlighten me The colour just strikes me

I fredags fick vi ha hattar med kräftor på, sjunga remixade snapsvisor och shota med alldeles för mycket salt. Igår var också trevlig, jag satt med fina människor under en värmelampa skrattandes till tårar åt ungefär inget roligt alls. Och såklart somnade jag i bilen hem runt halv två tiden, att vara arton och gammal tar på krafterna. Nu ska jag ner till mitt gamla hus och städa ut alla dammråttor. Och ja, jag trivs som fan ute i skogen där det är läskigt tyst om natten.
Jag saknar Rasslebygd och den mest chilliaste killen i chilltältet

I had a funny dream And you were wearing funny shoes You were going to a dance

Kan lugnt säga att jag är kär i mina nya jeans som jag precis klippte av till skjorts. Är bara väldigt besviken på vädret, hade hoppats på att kunna inviga dem ikväll på skivan.

Put apprehension on the back burner, let it sit, dont even get it lit ◊

Nu är jag tillbaka och jag har massor att berätta om! Familjen och jag har flyttat ut till ett vackert ställe som heter Tokelsmåla, jag kan lova att det ligger mitt ute i skogen där det blir väldigt mörkt om kvällarna om inte månen lyser. Katten har äntligen börjat vänja sig vid sitt nya hem och imorgon kommer han också få gå på sin nya gräsmatta för första gången. Bilder med mera kommer att komma upp så småningom. Idag ska jag också på kräftskiva i Kalmar med fina människor. Kräftor är inte riktigt min grej men sällskapet gillar jag. Imorgon ska jag på fest också, som jag längtat! Tills jag kommer tillbaka får ni en rasslebild på mig.

RSS 2.0