och jag ska skydda dig med kroppen min luften svider när vi andas in

Hittade en rolig lista på söta Hannas blogg som jag också tänkte använda mig av, lite underhållning innan jag tar på mig sovtröjan och somnar gott.

Fem händelser som varit bra det här året?
1. Flytten till ett annat hus, det går inte beskriva hur bra jag trivs ute i skogen med mitt vita, en aning tomma rum.
2. Sommarkvällar med några av de finaste människorna jag har i mitt liv. Det har varit allt från galna fylleresor, grillkvällar, studsmattor till prat in på småtimmarna.
3. Midsommar. Jag hade utan tvekan den bästa midsommaren jag någonsin haft, inte för jag varit med om så många då jag alltid befunnit mig i usa hos pappa, men denna var något annat. Jag dansade till klockan fyra på morgonen, somnade bredvid mina bästa kompisar och klunkade cola som aldrig förr morgonen efter. Neon bubblorna var också ett väldigt fint plus i kanten.
4. Trean på gymnasiet har varit väldigt bra mot mig, bortsett från uppdrag, tentor och väldigt knäppa lärare som jag inte förstår mig på. Men jag kan utan tvekan säga att jag haft det väldigt bra i trean på vårt kära lilla gymnasie. Kontakten som inte fanns där innan kom fram mellan klassen och det känns jätte bra! Mina klasskamrater har också tagit festerna till en annan nivå, jag har haft skit kul!
5. Emmabodafestivalen, ojojoj vad roligt jag hade! Bästa musiken spelades, bästa människorna kom fram, minnena jag fick med mig hem från de dagarna är helt underbara och jag längtar mer än normalt till nästa sommar då jag ännu en gång står i mina smutsiga converse och sjunger med favoritlåten med flaskan i högsta hugg.
Tre händelser som varit sämst det här året?
1. Jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut och det suger. Hårt.
2. Jag kunde inte åka till min pappa för att besöka familjen som jag brukar göra, usch vad de är saknade.
3. Jag gav inte precis allt jag hade på vissa håll och det får jag lida för nu.
Vad har du lärt dig i år?
Jag har lärt mig mycket om mig själv, vissa mindre bra saker men väldigt mycket som jag anser positiva och som jag trivs med hos mig själv.
Blev året som du har tänkt dig?
Ja och nej, jag har gjort många saker jag visste jag skulle få uppleva, men sen fanns det också saker som kom från ingenstans och var mer än en överraskning för mig.
Vilka kläder har du använt mest?
Det blev väldigt mycket leggings och mina röda converse, de har fått kämpa tappert genom mycket.
Vad har du mest lyssnat på för musik?
Vad har du mest lyssnat på för musik?
Detta är en omöjlig fråga som jag inte kan svara på, det har varit extremt blandat för min del. Vilka personer har du hängt med?
Jätte lätt fråga. Jag har hängt med de bästa som finns, och fan vad kul vi haft det!
Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Jag har tittat på ALLT. Har sett så mycket att jag inte minns vad det är jag såg, men det finns en film som jag såg igen efter att inte tagit fram den på väldigt länge, Good will hunting. Den är ruskigt fin.
Vad är det vackraste du fått i år?
Det vackraste jag fått är nog alla mina minnen, alla bra stunder håller jag väldigt kärt och kommer sent glömma dem. Jag har varit med om många stunder som jag kan dela med mig av till mina barnbarn längre ner i livet.
Vad är det bästa du har läst?
Läsa, vad är det? Det där med böcker är jag rätt dålig på, jag vill kunna lägga mig i sängen och ta fram boken med ljusen tända, men det finns inte många stunder då jag är tillräckligt vaken för att kunna ligga/sitta bekvämt utan att somna.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort många saker jag aldrig gjort innan. En av de sakerna är att fylla arton, haha rätt lame svar, men att fylla arton har varit något av det bästa jag varit med om.
Vad var din största framgång 2011?
Jag började året tvåtusenelva vetandes att jag skulle bli arton och att det skulle medföra mycket mer än vad jag haft innan, så därför har jag satsat på att göra så mycket som möjligt av vad jag tycker är kul. Detta är något jag enligt mig själv verkligen lyckats med, jag har levt mitt liv och varit väldigt lycklig.
Bästa köpet?
Mina kängor, helt klart. De har varit med om mycket, från snö till solsken på en varm sommardag. Jag älskar dem.
Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol och kläder, ingen tvekan där. But it's all good, jag ångrar inte de köpen.
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar faktiskt att jag hade badat mer, både i simhall och utomhus på sommaren. Att bada är så himla kul, men fasen vilken badkruka jag är..

kan jag gå med dig hem från bussen, kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?

Precis hemkommen från en sväng till Emmaboda, ser ut som att allt är fixat tills imorgon, och jag känner mig ganska pepp faktiskt! Nu ser kvällen väldigt lugn ut för mig del, fika framför en film eller två med lilla mamma sen sleepmode, imorgon är det full rulle!

you're face to face with the man who sold the World

Detta med festkläder är inte riktigt min grej känner jag, alltid ute i sista sekunden efter veckors av tänkande, "äh jag hittar nog något". Så ännu en gång står jag här, dagen innan festen och desperat letar efter något finare än jeans/leggings och en färgglad tröja. Lutar i alla fall åt detta
↓↓↓
Var inte rädda, lappen ska bort innan imorgon

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.

Mitt år har varit en berg och dalbana, milt sagt. Det har varit allt från kärleksproblematik gånger tusen till galna fyllor och underbara vänner. Festival upplevde jag också, finaste Moto Boy gav mig känslor jag aldrig upplevt innan och jag förstörde en nachotallrik med mina converse och blev kallade för "skön brud" på grund av det. Jag sommarjobbade på ett soft ställe med min barndomsvän, läste ut ett flertal böcker gjorde jag också, ytterst ovanligt. Flyttade från ett hatat hus till ett annat som jag älskar, upplevde spöken, men det var nog bara mormor. Åkte på kulturresa med skolan, rymde från lärare och blev jätte full i Göteborg. Drack en halv vodka flaska innan jag gick på maskerad som en vindruva med kompisarna också roligt utklädda. På tal om alkohol, jag gick på tjejkväll som resulterade i whiskykväll och "Kimberly har du ätit morrötter idag?", men det var roligare än roligt. Upplevde den bästa djn på midsommar, smällde neonbubblor och sken upp hela stället. Jag tappade bort mig själv, men hittade tillbaka och trivs mer än någonsin med livet. Jag försökte färga mitt hår rött, men slutade med rosa/orange/rött istället, ganska hemskt. Hittade också tillbaka till några gamla kompisar, super duper glad för det. Jag har haft de roligaste stunderna i mitt liv, ingen överdrift, och även om jag är väldigt nervös över vad tvåtusentolv har att erbjuda mig och min framtid ser jag fram emot det. Nu börjar jag äntligen längta efter nyår, den ska spenderas med fina vänner och raketer + jätte god mat som kocken ska laga till oss.

I've been locked inside your heart shaped box for weeks I've been drawn into your magnet tar pit trap


what you are, what you do, what you say

Tvingade mig upp vid halv åtta idag på morgonen för att hinna in till Kalmar innan precis varenda parkeringsplats blev tagen, men det var värt det! Kom hem med jätte fina saker, men mest stolt är jag över skorna, fyyyy vad fina de är. Nu väntar jag bara på att slumdog millionaire ska börja så jag kan gosa ner mig på soffan på allvar. Popcorn och cola är såklart givet.

where will we be when me come undone, just a simple meetings of the minds?

Lite av de fina sakerna som fick hänga med mig hem idag efter en runda på stan.

på teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss och astronauterna kan känna det långt bort

Natthäng i skatehallen

Glasögonormen reflekterar ljus, skjutsar dig hem, villkorslöst


och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser och hundratusen röster skriker efter något mer

Idag när jag vaknade och såg himlen som var blåare än blå och solen sken mer än vad den gjort på ett flertal månader fick jag väldiga vårkänslor, vilket endast var jobbigt eftersom jag insåg ganska snart att det är faktiskt december och snön kan komma när som helst, nu vill jag mest ha mars då våren är precis på g.

släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan


have you ever met Charlie Sheen?

Eftersom jag lyckades bli så full på julafton var mitt festhumör inte på topp dagen efter, dagen som jag egentligen skulle festa på, och därför blev det att åka hem tidigt och somna till film medans andra var på efterfest och så vidare. Nu är i alla fall julen slut och jag vill ha nyår!

friends really isn't an option when you're fourteen, heartbroken and sunburned

Efter att ha läst tjejens inlägg om sina pussar började jag tänka på det där med killar, hur de beter sig runt oss tjejer, vad de gör för att få vår uppmärksamhet och så vidare. Sen följde det av att jag tänkte över hur jag gör ifall jag vill ha en killes uppmärksamhet, och enligt mig suger det i tonåren när man desperat försöker få en kille att titta lite extra och kanske, bara kanske gilla det han ser. Hur fint var det inte när man var liten? Fast okej, mina metoder var kanske inte de bästa, kan börja med att berätta hur jag var som liten. Jag älskade brossans kläder, det gick så långt att jag tog över hans skor som var typ fyra/fem storlekar för stora och faktiskt stolt visade upp dem i skolan på mina fötter, jag hatade rosa och allt det där tjejiga, ja jag var en riktigt tomboy så att säga. Så när jag blev kär i den där blonda, jätte söta pojken som också bodde i skogen och hade en stor bil visste jag inte riktigt hur jag skulle göra för att visa det. Jag började umgås med honom, jätte mycket, jag skar mig på fingret (medvetet) när han också gjorde det endast för att få lite medlidande och för att få hämta plåster hos fröken med honom. Men trots dessa ansträngande handlingar till att få hans uppmärksamhet på ett annat plan än kompis inte fungerade började jag vara elak. Det var den klassiska där killen drar tjejen i flätorna, fast med omvända roller, jag slog honom, jag drog honom i benen över en fotbollsplan så han tappade bort sina blåa glasögon och jag är ganska så säker på att jag kallade honom saker. Även detta gav noll resultat och där tog det slut, istället tog jag min kärlek och gick till en annan blond kille, det fungerade inte heller..Nu många år senare för inte alls länge sen berättar denna killen för mig hur han var hemligt kär i mig under samma årgång som jag i honom, ni kan tänka er vilken facepalm jag gjorde. Av detta har jag lärt mig att ifall man vill ha något, bara go for it, var inte elak, var inte för snäll, bara kör och hoppas på det bästa. Fick också svar på varför han alltid retade mig för min mössa som var röd och varför han alltid kallade mig för tomatskalle. Jag var så ung och dum så jag kunde inte ens se att han gjorde samma sak mot mig som jag gjorde mot honom. Jag saknar den tiden.

det blir bättre ju fler du tar, men det stämmer inte

Ojoj, detta blev en annorlunda julafton för min del. Mycket vin, snaps och corona blev det för både mig och min bror Robin. Det slutade med att jag fick sova en stund vid elva tiden efter att ha försäkrat hela facebook om att jag var dragen på julafton. Fick agera tomte också, familjen fick sig några skratt då jag hade det lite svårt att läsa vad som stod på paketen, men jag är nöjd med min jul även om jag saknar famijen i usa. Nu ska jag i alla fall kuddprata med min fina gullevän på msn innan jag somnar som en stock.

I'm getting tired of starting again, somewhere new

Så här ser jag ut den tjugofjärde december!

sharing different heartbeats in one night

Klockan har precis slagit över till nio och det är julafton, hela facebok laggade ihop lite smått när alla attackerade med "god jul". Så eftersom det är just julafton idag tänkte jag skriva ett inlägg till en väldigt speciell person, en person som jag håller kärt.
Denna personen har räddat mig om och om igen utan att ens veta om det, han fanns där för mig när jag fick mitt hjärta krossat för första gången, han fanns där när jag mådde sämre än sämst. Nu låter det som han är västa axeln jag bara gråter mot, men det finns så många andra stunder jag haft med denna killen, han är en av de få som verkligen har fått mitt hjärta att skratta. Med denna killen är allt bra, jag kan tönta mig hur mycket som helst och vara jätte korkad, han skrattar alltid och ger mig en klapp på ryggen och säger "bra Kimberly, det är bra!". Jag vill aldrig förlora denna personen, han har för stor mening i mitt liv och jag skulle inte vara en lika glad person utan honom. Sen har han två grymt söta katter också, och ni alla vet hur mycket jag gillar katter. Nu ska jag äta frukost med min familj sen kötta julafton!

head on without a care before it's too late

Well, det blev några till ändringar här på bloggen efter att folk tyckte jag snott deras design, ber så mycket om ursäkt för det damer, men nu har jag gjort de ändringar jag inte orkade göra innan och så får det se ut. Om inte någon annan känner att jag kopierat? Fritt fram att protestera i så fall! Nu ska jag i alla fall dricka mer vin tillsammans med moster oster och lilla mamma. God jul!

my mind goes back to a girl i met some years ago

Kan börja med att berätta om mitt röda block, detta är ett block som jag köpte för flera år sedan på högstadietiden, den är fylld med citat, texter från låtar (Kent och Sex pistols regerade) och många långa rader jag fyllt i med hjärtesorg och lycka. Detta är ett block som jag inte haft framme på väldigt länge, sist var nog i ettan på gymnasiet då det fanns en kille i mitt liv som sårade mig något extremt, men det hör inte hit. Första raden i detta block lyder; det känns konstigt att inte tänka på honom. Förklaringen till detta är min första kärlek, vem det är, är ingen hemlighet precis. Linus, åh så kär jag var, jag minns hur arg jag var sommaren 2008 då jag skulle åka till min pappa och min relation till Linus hade precis kommit till "jag tycker om dig och du tycker om mig, det är jätte uppenbart för alla andra också, men ingen vågar säga något"-stadiet. Jätte spännande. De elva timmarna jag spenderade i flygplanet till USA var fyllda med tårar och Miss li - ba ba ba. Min bror tyckte bara att jag var konstig. Såklart fick mitt röda block hänga med, ipoden sprutade ut Kent och Håkan Hellström, pennan skrev ner en massa töntig skit som man vid den åldern tyckte var riktigt djupt och poetiskt. Nu skrattar jag mest, men kan fortfarande relatera, han var min första kärlek och det vi hade kommer jag aldrig glömma eller ångra. Sen finns det blad i det blocket där jag skrivit med stora bokstäver I HOPE YOU DIE och andra rätt taskiga saker, men det finns nog inte ett endaste ord jag ångrar, förutom den där delen där jag skrivit om hur jag hatar en viss person eller hur äcklig jag tycker den är, det var endast under studens hetta jag kände på det viset, det visade sig att den personen var riktigt schyst och jag har haft ett par fina stunder med den. Nu känner ni alla till mitt röda block, och helt ärligt vet jag inte riktigt vad meningen med detta inlägg var, så jag ber om ursäkt till er som läst allt detta och känner "varför i helvete läste jag allt det? , finns absolut ingen nytta jag fått utav detta". Lovar att det kommer fler meningslösa Harry Potter inlägg att spendera minuter på att läsa! Men då vet ni vad ni ska göra i er allra tråkigaste stund.

i had an about me but it turned out to be mostly a fallacy

Hamnade precis på en tumblr blogg där ett inlägg handlade om en tjejs alla kyssar hon haft genom sina år, från den där killen som skulle visa skillnaden på vuxen-pussar och tonårs-pussar, till den där killen som hon absolut inte kommer ångra även om han hade en flickvän och hon slutade upp med ett brustet hjärta. Varför har inte jag en massa sådana historier att berätta? För jävlar vad kul det var att läsa om hennes upplevelser. Fast okej, jag inser att jag endast är arton och fortfarande har en hel livstid kvar att fylla ut med pussar och campingturer, men hallå, kom igen borde inte det finnas något mer än den där pussen bakom festen med alla våra kompisar, eller den där 00:00 pussen jag gav en kille från ingenstans, eller kanske den där pussen jag fick för att jag skulle sluta stirra på honom? Hur som helst så blev jag inspirerad av just det inlägget, så nu har jag bestämt mig för att försöka dela med mig av mina livsupplevelser som jag minns. Från pussar till elaka lärare. Och creds till er som faktiskt orkade läsa hela detta inlägget. Bra där!

but anyways.

I was pretty aware of how nice it was to have someone to hold hands and eat ice cream cones with, especially at six, because you're not really all that concerned about putting out, or whatever the kids are calling it these days.

kissing in the blue dark playing pool and wild darts

Har börjat mitt jullov med att svära hej vilt åt vår dammsugare, men imorgon är det julafton och även om jag inte är riktigt så taggad som jag borde vara känns det helt okej. Nu är jag också ledig i nästan tre veckor framåt, fan. vad. skönt. Har också bestämt mig att eftersom detta är mitt sista jullov jag någonsin kommer ha i mitt liv, så ska jag göra något riktigt galet, något som jag kommer minnas för resten av mitt liv.
Några få bilder från en av de mest random kvällarna jag varit med om.
Kul som fan!

She told me she was single last night

Känns inte riktigt okej att i stort sätt alla mina kompisar är inne på Harry's just nu och tittar på SMK. Därför har jag bestämt mig för att ta igen den fyllan och festen imorgon. Med eller utan vänner. Forever. Alone.

jag har livet i en liten ask

Så, min dag har varit lika ointressant som de flesta andra dagar i veckan, minus helgerna, då händer det alltid någon galen skit. Glömt berätta om min lördag, den började med att jag lagade mat med fina vänner, eskalerade till hysteriskt skratt åt Max som visade sin dolda talang och avslutades sedan med 1 + 1 = 1 + 1. Låter inte så speciellt för utomstående, men jag kan lova att jag aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, och det är inte en överdrift, snarare en underdrift. Nu ligger jag i soffan med en vad som brukade vara vit katt, en väldigt smutsig katt. Ikväll blir det lövbiff med, mums!
Oh Simon.

my heart is beating like a jungle drum. in a bad way. very bad way.

Scary movie. Det är humor!

But I'm still the king of me

Denna låten är sommar i USA rakt igenom. Nostalgitripp.

put on a poncho, played for mosquitos, and drank til' I was thirsty again

Nu börjar studenten kännas okej, nya länder att upptäcka nästan helt ensam, ovissheten om vart jag kommer somna på kvällarna och vakna upp på morgnarna, endast få nödvändigheter i ryggsäcken och hela världen är min. Mexico, Alaska, Kanada, Fiji, Madagaskar, Nya zeeland. Bring it.

I'd rather be somewhere far from here, alone


och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven

I brist på annat målade jag mina naglar orangea, en färg som jag länge haft svårt för men börjat lite smått hitta tillbaka till. Känner verkligen hur jävla intressant den meningen måste ha varit för er att läsa, detta med bloggar är inte riktigt min grej och ändå har jag min egna, har ännu inte riktigt listat ut varför jag hela tiden envisas med att skriva inlägg efter inlägg, som jag är mycket väl medveten om är jätte ointressanta för er att läsa. Oftast känns det som att jag har de läsare jag har endast på grund av mina, som jag gillar att referera till som "emo-inlägg", för det är faktiskt väldigt kul att läsa om andras smärta och sorg, i know. Och vad jag vill komma fram till med detta inlägg är okänt, men jag ska försöka bli bättre på att ta bilder, för jag älskar bilder. Och Jake från Two and a half men.
Don't take it personally

swinging in the backyard pull up in your fast car whistling my name

Bloggen ser trist ut och jag är lite bitter över att vara hemma från muntan som jag faktiskt ville göra, i sådana lägen är det bara en viss Matt Damon som kan hjälpa. Så. Jävla. Fin.

I loved you in Wall Street

Kitty snuggles, Charlie Sheen, röda saker, roliga killar, dygna, saker som smakar örter, mammas julbord, mysiga dagar, svartvita bilder, Good Will Hunting, familj, fina bloggar, stora tjocka filtar, bästa vänner, Kanada, björnar, 1 + 1 = 1 + 1, indiskan, popcorn etc.

summertime

Förkylningen håller i sig och jag kan konstantera att jag är i stora drag döv på mitt högra öra och kan inte prata utan att låta som en kråka, jätte kul. Detta medför också att jag ligger kvar i sängen idag, ingen munta eller körskola för min del. Tanken att jag ska hålla tal imorgon är inte så lockande heller, folk kommer knappast förstå vad jag säger, om jag har orken att ta mig till skolan så att säga. Nu ska jag i alla fall göra te, varm mjölk med honung och varm oboy, dunderkuren så att säga!
Jag vill vara lycklig med dig. Igen.

Tell me all the things you wanna do

Oförklarligt.

stoner

Jag är förkyld. Väldigt. Jävligt. Förkyld. Självförtroendet ligger nästan på botten och den livslusten jag kände för ett par dagar sedan är inte riktigt kvar på samma sätt. Att få somna på den där jätte fina armen och vakna upp bredvid den där jätte fina personen låter hur jävla bra som helst just nu. Men folk säger åt mig att låta bli, jag kan få det på annat håll. Har dessa personer tänkt att jag kanske inte vill få detta på annat håll? Naaah. Hur som helst, det där nyårstalet vill jag inte göra och den där psykologi muntan imorgon låter som ett monster, och allt beror på min jävla förkylning! Tack så jävla mycket till den personen som smittade mig. Tack. Tack. Tack.

Easy thing

Så jag började min dag med att titta in på min gamla blogg och jag måste säga att jag inte skrattat så mycket åt mig själv på länge, det är nog den mest random bloggen någonsin, sen är det alltid intressant att hitta saker som lilla Amanda sagt under sina dagar i ettan på gymnasiet, jag gillar att se tillbaka på de dagarna som Amandas intelligenta dagar, glansdagarna! Nu ska jag göra frukost i alla fall och hoppas att denna dagen blir bra.

I

‹›‹›‹›‹›‹›‹›‹›

Förresten, jag tänker på dig, mer än vad jag borde. Känner mer än vad jag borde. Fan. Snälla tänk på mig med. Snälla?

Vi kan åka

Känns som jag är otrogen när jag går bakom ryggen på min körskola och skriver in mig på en annan, nu jävlar är det dags att skaffa körkort! Snart nitton för fasen..Längtar verkligen till den dagen då det är min tur att uppdatera facebook med "KÖRKOOOORT!". Sen jävlar blir det den obligatoriska resan till donken i Nybro ♥

Get away with everything

Att komma in från kylan för att sen slå (de mycket frusna) fingrarna mot kanten på torktummlaren gjorde verkligen min dag, eller? Har en bula på pekfingret och tårar i ögonen, bara ostbågar kan hjälpa i en stund som denna. Hur som helst så borde ni verkligen klicka på DENNA länken och lyssna på moto boy som spelade för musikhjälpen medans jag ger mig på organisation och ledarskap. Ostbågar så att säga.
Puss på Matt Damon

........


closermsdhktomdhthemlgedge

Vad är äldre människors problem? Och ja detta är min nya tröja som är jätte gosig.

gsdbackhdhtojsnhblack

Liten och nedstämd

one day blaaaaaaaaaa

Det finns många saker som gör mig arg men inte så jätte många som kan få mig att bli riktigt förbannad, en av de sakerna som får mig att svära non stop i en hel timme är att slå in presenter. Jag absolut HATAR det, alltid gjort och kommer alltid att göra. Är så otroligt kass på det, tycker så illa om det att jag överväger att inte skaffa barn endast för att slippa göra det några extra gånger om året. Kan säga att jag är jävligt glad att mamma köpte en påse ostbågar till mig, de är min bästa vän ikväll. Känner också att detta inlägg innehåller mycket "det", men fuck that, jag ska trycka i mig en hel påse onyttgheter i bågform.

I think i lost my way

Jag dör. Fyfan vad jobbigt detta är

v8587

Nu ska det skrivas klart nyårstal till min kära klass!

åhåhå, ja, det är så sant det kan bli

Jag älskar ju dig

katter och sånt

Känslan när man ska göra en viktig examinations uppgift men inser ganska snart att allt man behöver för att göra skiten ligger i skolan..Well, min helg? Den började med julfest samt huvudvärk, utspillda pommes och en jätte god hamburgare som en snäll kille bjöd mig på, resten av helgen har slukats av psykologi plugg till den där kära tentan imorgon vill mest duscha sen bara lägga mig i sängen och sova tills jullovet sätter igång. För guuuud vad jag vill ha lov! Och den där förälskelsen jag haft på Matt Damon sen jag var typ 13, den är starkare än någonsin, snälla gift dig med mig Matt? Så ja, ni kan förvänta er mycket bilder på den där killen. Han är ju så fin!

plingplong Matt Damon

Lägg av, det blir inte mycket bättre än detta. Fan vad kär jag är!

ΧΧΧΧ

I'm not looking for a million things, just that one perfect

jkahg9345

Känns som min dag i skolan var en total meningslös röra av nyårstal och matsalens köttfärslimpa. Kunde egentligen ha stannat kvar under mitt vita täcke istället för att uppleva den plågande känslan av att stiga upp ur en hur gosig säng som helst. Men nu är jag hemma med mitt te och försöker ännu en gång komma på något jag kan ta med i mitt nyårstal. Går lite sådär. Ge mig fredag tack såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket. Pusshej.
Liten box men fin låt

You shoot me down, but i won't fall.

I am titanium

Landat på knä

Om det nu är någon blind jävel som missat det så har snön kommit, åhåhåhå vad trevligt! Äntligen visar den sig ännu en gång, som jag längtat! Men ändå så klagar jag fruktansvärt mycket på kylan, helvete bit ihop Kimberly Hunt. Förresten så älskar jag mitt namn, Kimberly Hunt, hur jävla fränt är inte det egentligen?!

tröööööööööööööttis


My heart my head my whatever

Efter en dag fylld med julhandel till familjen på andra sidan jordklotet och pizza ska jag tända tusentals ljus och försöka förstå mig på organisation och ledarskap. Finns bara en direktöversättning som passar plugghumöret just nu: knulla mitt liv. Jag vill mycket hellre sitta med en viss person och äta kakor framför Pocahontas eller något. Eller kanske karameller om Will Hunting fick bestämma.

pangpangpangpang

Olyckligt kär

'''¨nm'änm¨

Högstadiet. Rött hår. Kort hår. Piercing. Mycket smink. Omedveten. Ville inget. Visste inget. Kunde inte göra något. Tönt. Trodde saker. Haha på mig själv. Ja, detta är då en bild på en liten Kimberly, finns inte mycket att säga mer än, fan vad cool jag var! Förresten så måste ni ju bara älska mina rubriker, förlåt så mycket men jag är så himla okreativ och orkeslös att bry mig för tillfället. Och på tal om något helt annat, kan inte den där vita snön bara komma någon gång?

Jag har ingen rubriksidé!

Sitter i min skinnsoffa mättare än mätt efter en stor frulle och bara väntar på att min lilla mamma ska komma hem, ikväll ska jag på äventyr och fly verkligheten ännu en gång. Men innan jag kan göra det måste måste måste (!) jag ta fram skolböckerna och plågas lite. Men som vi alla musikälskare vet blir allt lite bättre med Bob Hunds nya spelandes. Mums!
Åhåhå ge mig rassle igen. Tack!

987ghj9

Detta är så mig.

RSS 2.0